Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Υλικό από την ενημερωτική ημερίδα στην Ευαγγελική σχολή


Σε συνέχεια της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στην Ευαγγελική Σχολή το Σάββατο 20 Οκτωβρίου δείτε παρακάτω μια σύνοψη των όσων παρουσιάστηκαν καθώς και τις παρουσιάσεις των εισηγητών.
Τα αποθετήρια που αναφέρθηκαν στη συνάντηση είναι το DISCOVER THE COSMOS  (σύνδεση σχολείου ερευνητικού κέντρου), το OPEN SCIENCE RESOURCES  (σύνδεση σχολείου μουσείου φυσικών επιστημών) και  το EASY JAVA SIMULATIONS. Μπορείτε σε αυτά να αναζητήσετε ψηφιακό υλικό και σενάρια εφαρμογής στην τάξη.
Επίσης πληροφορίες για το έργο PATHWAY μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του έργου και στην ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.
Τέλος καθώς κάποιοι συνάδελφοι εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό ΟΔΥΣΣΕΑ που διοργανώνεται στη χώρα μας από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών και την Ελληνογερμανική Αγωγή. Πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού (στα αγγλικά).
Στις επόμενες ημέρες θα σας στείλουμε νέο email σχετικά με την πραγματοποίηση επιμορφωτικών σεμιναρίων (29 και 30 Νοεμβρίου 2012) στη χρήση των συγκεκριμένων εφαρμογών σε περίπτωση που επιθυμείτε να εφαρμοστούν σχετικά σενάρια στο σχολείο ή την τάξη σας.
Εάν χρειαστείτε οποιαδήποτε διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Σοφοκλής Σωτηρίου (sotiriou@ea.gr) και Σαράντος Ψυχάρης (spsycharis@gmail.com)

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τις ομιλίες των εισηγητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου